Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
AEHG
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Hidroizolatii clasice si profesionale spuma
40 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Executam:
Hidroizolatii cu membrane de calitate superioara cu sa fara termoizolatie,
Hidroizolatii profesionale spuma poliuretanica rigida si avem colaborare cu inginer dezvoltator -sistem profesional de izolatii cu spuma rigida. Sistemul este brevetat si atestat ISO9001 si a fost testat in conditiile punerii in opera pe o terasa de 4200mp si rezista dupa 17ani.

Mai executam:
Termoizolatii polistiren si rezolvari ale problemelor legate de acest material - igrasii, infiltratii apa intre placi si pereti, condesarea geamurilor termopan (daca este din cauza izolatiei), solutii privind imbunatatirea ambientului dupa "plasticarea" pe exterior.

Lucrari profesionale de izolatii prin alpinism utilitar - folosim inclusiv materiale de calitate superioara (vata minerala bazaltica), ceruta in prezent pe pietele europene, acestea elimina de mai multi ani polistirenul clasic. Experienta de peste 10 ani in termoizolatii si hidroizolatii, cu atestare lucru la inaltime, autorizati.

ACOPERISURI SI INTRETINEREA ACESTORA - Mansardari, reparatii, montaje si schimbat invelitori - tigla metalica tip Lindab si tigla compozit, inclusiv dulgherie si sisteme pluviale.

La toate lucrarile se acorda garantie prin contract si post-garantie.
Din Gura in Gura